Bankadan İcralık Evraksız Satılık 2. El Traktörler (İhale Adresleri)
Bolu, Kastamonu ve hatta Kars’ta banka çok sayıda traktör müzayedesi düzenliyor. Bu, köylülerin traktörleri çok uygun fiyata satın almaları için mükemmel bir fırsat yaratıyor. En sevilen traktör markalarının ikinci ellerine sahip olmak istiyorsanız bu yarışlara katılabilirsiniz. Üye/kayıt olarak nasıl başvuracağınızı bizzat size gösterdiğimi belirtirim. Elbette sadece bankanın sattığı traktörleri bu sayfaya dahil etmedik. Ayrıca Konya ve Çukurova gibi büyük havzalara sahip illerde köylülerin bürokrasi olmadan ikinci el traktör satmalarına da izin verdik. Bu nedenle traktör satın almak için bankaların yönetici web sitelerini tercih edebilirsiniz. Dilerseniz hiçbir bürokrasi olmadan doğrudan köylüden traktör satın alabilirsiniz.
İçindekiler
Bankalardan İcralık Traktör Listesi (Ziraat, HALKBANK, Vakıfbank)
Bankalar performans olarak ev ve araç satış marşlarını çalıyor. Bu bankalar arasında benim de devlet bankaları listesine dahil ettiğim Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank var. Özel bankalar tarafından icra kanalıyla ele geçirilen ihaleler halka açıktır. Dolayısıyla cebinde parası olan herkes bu yarışlara katıldığını kanıtlayabilir. Katılmak için yarışmanın yapılacağı il veya ilçeye gitmek gerekli değildir. Bankalar neden internet üzerinden yönetici araçları için müzayedeler düzenlemektedir. İnternet haciz satışına ulaşarak hiçbir ücret ödemeden satılık traktör var mı? Varsa hangi model ve markadan yapıldığını görebilirsiniz.

Şimdi öncelikle tüm bankaların icra için satışa çıkardığı tüm marka ve model ikinci el araç müzayede adreslerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Satış listesinde çalıştırılacak bir traktör varsa, ihaleye katılarak nasıl fiyat teklifi yapabileceğinizi daha sonra konuşacağız.
- Ziraat Bankası: https://bit.ly/3tGPJvb
- Vakıfbank: https://vakifbankarac.intengo.com/index.intengo
- Türkiye Halk Bankası: https://bit.ly/2RV2nJb
- Denizbank: https://bit.ly/3gwkhfm
- Şekerbank: https://bit.ly/3tHGFX4
- QNBN Finansbank: https://bit.ly/2QfAUS9
- Türkiye İş Bankası: https://bit.ly/3tJbYAG
- Garanti BBVA: https://bit.ly/3sGbmuk
- Yapı Kredi: https://bit.ly/3tJPEXH
- TEB: https://www.tebcetelem.com.tr/icra-satisindaki-araclar
Yönlü araç satışı yapan tüm bankaların adreslerini sizlerle paylaştım. Paylaşmış olduğum bazı linklerde direkt olarak yönetici araç satış listesine gidebilirsiniz. Bazılarında görselde gösterdiğim gibi kategori seçimini ‘Traktör’ olarak seçmek gerekebilir.

Kategori listesinde traktör yoksa muhtemelen satılık traktör yoktur. Veya banka ipotek teminatı olarak traktörleri kabul etmez. Belki bankalardan satılık bir traktör buldunuz. Bunun içinde ihaleye katılmak istiyorsunuz. Yapmanız gereken ne?
Bankalardan Nasıl İcralık Traktör Alınır?
Bankalar kullandıkları kredi borcunun ödenmemesi durumunda bazı cezalar uygulayabilmektedir. Bu cezalar ilk taksitte ödenmediğinde ikinci taksit için ek faizli ödeme planı oluşturulmaktadır. İkinci taksitin ödenmesi durumunda ihtar ödenir, üçüncü taksitin ödenmemesi durumunda icra kanallarına uygulanır. Daha sonra sattığı ev/arazi/araçtan ipotek olarak kullandığı kredinin anaparasını çıkarır. Ayrıca Ziraat Bankası Satılık 2. El İcra Araç Satış Gara sayfamda bahsettiğim ilanları Türkiye’nin en hacizli arsa/tarla sayfasında da görebilirsiniz. Satışa çıkardığı tüm bu temsilleri satın alacak parası olan herkes katılabilir. Görüntüleme modu bankalar arasında biraz farklılık gösterebilir. Ancak genel olarak izledikleri satış politikası şu şekildedir.
- Öncelikle bankanın hacizli araç satış web sitesine kayıt olmanız gerekmektedir.
- Ardından, teklif vermek istediğiniz aracı bulmanız gerekir.
- Bulduğunuz traktör emniyetinin reklam numarasını ve maliyetini not edin.
- Ardından araç ilan numarası güvenlik ücretini ihaleyi yapan bankanın herhangi bir şubesine yatırırsınız.
- Depozitoyu aldıktan sonra, banka size ihaleye katılmanız için bir erişim şifresi verecektir.
- Şimdi yönetici traktör sitesine geri dönelim.
- Bu sefer SİSTEME GİRİŞ diyoruz.

8. Siteme girdikten sonra ihaleye katılmak istediğimiz traktör için fiyat teklifi yapıyoruz.
Teklif süresinin sonuna kadar bize herhangi bir fiyat teklifi gelmezse, kalan bedeli ödemek şartıyla traktörü satın alabiliriz. Ziraat bankasının ihalelerine katılacaklar için çok detaylı açıklamayı bankalardan yönetici traktörü nasıl alınır kılavuzunda bulabilirsiniz.
Kastamonu Kars Konya Bolu Konya da İcralık Satılık Traktörler
Ülkemizde en fazla traktöre sahip iller Kastamonu, Kar, Konya ve Bolu’dur. Tabii Adana ve Antalya da bu listeden çok uzak değil. Bu illerde çok fazla traktör çalışması varsa diğer illere göre daha fazla infaz alıyorsunuz. Elbette icra traktörlerinin sadece bu illerde olduğunu söyleyen bir kanun yok. Biraz sonra paylaşacağım adreste Türkiye’nin tüm illerinde icraya satılan traktörler olduğunu da göreceksiniz. Özellikle bankalardan traktör bulamayanlara bu yöntemi tavsiye ettiğimi de belirtiyorum. Gördüğünüz gibi Tümosan, Massey, New Holland gibi dev markaların bünyesinde yer alan bu yönetici traktörler.
- Bunun için yapmanız gereken tek şey https://bit.ly/32AGZuT‘a giriş yapmak. Bu şekilde birçok ilde yarışacak traktörleri özel sitede görmek mümkün.
İnternet adresini paylaştığım siteye giriş yaptığınızda karşınıza birçok traktör çıkıyor. Bu sitede az önce gördüğünüz traktörlerden doğrudan söz edemezsiniz. Nedeni şu.
Bu site sadece satılık traktörleri içermektedir; Fiyat, marka ve model ile ili gösterir.
Yarışın nerede ve hangi adreste olduğunu öğrenmek için link verdiğimiz siteye kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt ücretsizdir. Ancak ücretsiz kayıt ile çok sınırlı fırsatlardan yararlanırsınız. Bu sebeple siteye üye olmak gerekmektedir. Daha sonra size uygun olan ücretli paketlerden herhangi birini satın almanız gerekmektedir.
- Kayıt olmak için https://www.icraburada.com/kayit_ol adresini kullanabilirsiniz.
Kayıt olmak için e-posta adresinizi, şifrenizi, adınızı, soyadınızı ve cep telefonu numaranızı girmeniz yeterlidir. Kaydolduktan sonra, hizmet paketlerinden birini satın almanız gerekir. Bunun sebebini bir kez daha hatırlatmam gerekirse sistem ücretli olduğu için ilahi dahil tüm verileri görme imkanına sahip olabilirsiniz. Paket fiyatları için ne kadar diyorsun? Aşağıda tüm paketlerin özelliklerini ve fiyatlarını paylaştım.
İCRALIK TRAKTÖR İLAN DETAYLARINI GÖRME PAKETLERİ (NORMAL) | |||
---|---|---|---|
30 GÜNLÜK | 90 GÜNLÜK | 180 GÜNLÜK | 365 GÜNLÜK |
99 TL | 149 TL | 249 TL | 349 TL |
TÜM PAKET ÖZELLİKLERİ Bütün ihaleleri görebilirsinizİhale ücretini görebilirsinizİhalenin satış tarihini görebilirsinizİhalenin adreslerini göre bilirsinizİhalenin yapılacağı yeri görebilirsinizİhalenin resmi şartnamesiniz göre bilirsiniz. |
İCRALIK TRAKTÖR İLAN DETAYLARINI GÖRME PAKETLERİ (GOLD) | ||
---|---|---|
90 GÜNLÜK | 180 GÜNLÜK | 365 GÜNLÜK |
99 TL | 149 TL | 249 TL |
Bütün ihaleleri görebilirsiniz Tüm ihalelerin bedellerini göre bilirsiniz. İhale satış tarihlerini göre bilirsiniz İhale adreslerini öğrene bilirsiniz İhalenin yapılacağı yeri öğrene bilirsiniz İhaleye ait resimleri göre bilirsiniz Resmi şartnamelerini göre bilirsiniz 2. ihaleye kalanların bilgilerine ulaşabilirsiniz. Profesyonel danışmanlık hizmeti alabilirsiniz Sitenin bünyesinde yer alan avukat ve uzmanlar ile çalışabilirsiniz. |
Bu şekilde, performansın yeri ve zamanı da dahil olmak üzere performansla ilgili tüm bilgilere erişebileceksiniz. Katılım için traktör garanti tutarının %20’sinin icrayı organize edecek adrese yatırılması gerekmektedir. Ardından yarış zamanı geldiğinde katılıyorsunuz ve kazanırsanız ikinci el traktörünüzü koşudan satın alıyorsunuz. Katılmak için zamanınız yoksa dilerseniz sitenin avukatları ve uzmanları tüm bu işleri yapabilir. Elektrikli Traktör Alımı Hakkında Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları Kılavuzu’nda sıkça sorulan soruların cevaplarını bulabilirsiniz.
Köylüden Evraksız Satılık Traktörler (Acil İlanlar)
Traktörler daha çok tarımsal faaliyetlerde kullanılmaktadır. Traktörün inşaat ekipmanı olarak kullanıldığına dair çok az şey görülebilir. Dolayısıyla traktör sahiplerinin %98’i köylüdür. Yer üstü ve yer altı hayvancılık ve tarımla uğraşanlar için vazgeçilmez bir makinedir. Bir nevi çiftçinin eli ayağı olan bu makineler belli bir süre sonra yetersiz kalıyor. Bunun temel nedeni traktörün eskimesi değil ekili alanların artmasıdır. Bu nedenle 4 çiftçimiz traktörlerini kullanıyor ve daha güçlü olmaları için ellerinde ne varsa satıyorlar. Genellikle traktörlerini çeşitli web sitelerinde satıyorlar.
Örnek: sahibinden.com ve My Car.com gibi
Bunun dışında kağıtsız kullanılan traktörler de var. Kayıt dışı köylerde bulunan traktörler, daha çok bahçe ve küçük alanlara sahip tarlaların ekiminde kullanılmaktadır. Piyasada çok sayıda traktör var, bu yüzden belgeleri yok ama lisansları var. Bu tür traktörlerin duyurularını sitemizin yorumlarında görebilirsiniz. Bunun dışında özellikle facebook gibi sosyal sayfalarda bulabilirsiniz.
Örnek: https://bit.ly/3avby9q
Sosyal sayfalarda da oluşturulan bu gruplarda sadece köylülerin sattığı traktörleri görmüyoruz. Bununla birlikte satılık birçok ikinci el tarım makinesi de bulabilirsiniz. Bu içeriği yazarken, bu tarım ve kağıtsız makinelerin birçoğunu reklamlarda gördüm. Dilerseniz yorumlarımıza ek olarak bu sayfalarda kağıtsız ikinci el traktörleri görebilirsiniz.

Traktörünüz 5 veya en fazla 7 yaşında ise ehliyetiniz varsa bankalardan da kredi kullanabilirsiniz. Hatta Ziraat Bankası’nın traktör kredisi faiz oranı hesaplamasına dahil olan imkanlarla devlet faizlerine de destek sağlayabilirsiniz.
- Türkiye’de Devlete Ait Bankalar Hangileri? Tam 8 Tane Var! - September 23, 2022
- Banka Sicili Bozuk Olana En Az 50 Bin TL Kredi! - September 23, 2022
- 5 Yöntemle Kredi Notu Ücretsiz Nasıl Öğrenilir? (Bizzat Uyguladım) - September 23, 2022